Parkeergarage Om De Hoek

De eerste écht Eindhovense parkeergarage is door wethouder Jannie Visscher (Verkeer) en Arno van Tilburg (directeur VolkerWessels onderneming Stam en de Koning) geopend. Het gaat om parkeergarage OM DE HOEK op Strijp-S in Eindhoven. De Koffiedames waren er weer bij natuurlijk! Ze deelde gezellig overheerlijke kopjes koffie uit aan alle gasten.

Mobility-S zorgt ervoor dat iedereen op Strijp-S gastvrij wordt ontvangen. Met de ontwikkeling en exploitatie van parkeervoorzieningen investeert zij actief in alternatieve mobiliteit. Naast high-tech oplossingen als slimme navigatie, slimme laadinfra, deelsystemen en gebiedswifi zijn er de ‘ouderwetse’ gebiedsmeesters en koffiedames om iedereen van de juiste ontvangst te voorzien.
In het gezelschap van mobiliteitsexperts, ontwikkelaars en bewoners van Strijp-S liet wethouder Jannie Visscher haar licht schijnen over de ontwikkeling van Strijp-S en met name van de mobiliteitsbehoefte op het terrein en in groeistad Eindhoven. “We zijn in Eindhoven trots op de innovaties die hier ontwikkeld worden. Met een groeiend aantal inwoners hebben we behoefte aan slimme mobiliteit. Daar zien we hier mooie voorbeelden van.”

De naam OM DE HOEK is ontstaan uit de behoefte aan een niet-traditionele naam voor de parkeergarage, die bovendien bij Strijp-S past. De naam en stijl van de parkeergarage zijn typisch Eindhovens en dat komt ook terug in de taal en de stijl van de bebording en bewegwijzering in en rondom de garage. Dit thema wordt in de toekomst verder toegepast in parkeergarages op Strijp-S.

Bron: Strijp- S