Waar & Wanneer?

Koffie & thee met een scheutje theater? Ze spreken gasten aan op een manier die drempels verlaagt en harten en deuren opent. Informatief waar nodig. Met een grapje en een kwinkslag waar het kan. Entertainment van hoog niveau! Of het nu gaat om een netwerkbijeenkomst, een beurs, een festival of een concept op maat. De Koffiedames denken graag met u mee en geven net dat extra’s voor bij de koffie!

 

Mail voor meer informatie en de mogelijkheden naar info@hartendames.nl. Kijk ook eens op www.hartendames.nl voor meer entertainment!

 

 

KOFFIE & NETWERKEN
Een netwerkbijeenkomst met de Koffiedames? Zij zorgen ervoor dat er nog  meer interactie ontstaat met een concept op maat dat aansluit bij het thema.

…………………………………………


KOFFIE & BOUWHANDELING OF OPENING

De start van een nieuwbouwproject vieren. De eerste paal slaan. Het overhandigen van de sleutels of de eerste post uitreiken. Een opening van een winkelcentrum of winkel. Van een mobiele Koffiebar in een winkelcentrum tot een sfeervol ingerichte tent op de bouwlocatie compleet verzorg met koffie & taart, drankjes en heerlijke hapjes. Zij zorgen voor de juiste sfeer op de juiste locatie. De Koffiedames hebben hele toepasselijke acts voor bij de koffie om dit bijzondere moment te vieren. Informeer naar de mogelijkheden en de verschillende acts. De Koffiedames denken graag met u mee als u iets speciaals wilt. Kijk ook eens op www.hartendames.nl voor nog meer acts en mogelijkheden.

 

…………………………………………


KOFFIE & COMPLIMENTEN

Een kleine moeite een groot plezier! Een complimentje voor bij de Koffie. De Koffiedames zitten er vol mee en delen ze graag uit. Misschien wilt u zelf wel een complimentje uitdelen?

………………………………………..