Beleven & Verbinden

Koffie met een boodschap!
De koffiedames zijn echte verhalenvertellers. Ook jouw boodschap vertellen zij op hun eigenwijze manier. Zij maken contact met ondernemers, initiatieven, organisaties en hun klanten. De Koffiedames brengen op laagdrempelige wijze mensen bijeen. Gelukspakketjes delen, complimenten geven, informatie ophalen of juist geven, een quiz presenteren of een mooi lied zingen. Elke project heeft een eigen aanpak nodig, dus gebeurt dat altijd in overleg. 

Ons creatieve team denkt graag met je mee en maakt maatwerk voor jouw organisatie. Kijk ook eens in onze portfolio en informeer naar de mogelijkheden.

Koffie op locatie
De Koffiedames werken  op festivals, bruiloften, netwerkborrels, een opening of ander feestelijk event. Inzetbaar met slow opschenk-koffie in de theatrale rokken of met de Spijkstaal wagen waar we koffie maken met de Moccamaster. We hebben een mooi koffiemenu voor je en natuurlijk hebben we ook thee bij ons en indien gewenst fruitwater (infusions).

Iets lekkers bij de koffie!
De Koffiedames hebben niet alleen verstand van goede koffie, ze zijn ook echte smulpapen. Een lekker koekje, vers belegde broodjes of zoete lekkernijen? Catering op een bijzondere manier geserveerd? De Koffiedames nemen alle zorg uit handen en maken alles vers op maat en smaak! Duurzaamheid en fair hebben onze voorkeur dus werken we het liefste met eerlijke producten en waar mogelijk met lokale leveranciers.

Blikvanger
Een klein mobiel elektrisch Spijkstaal wagentje, omgetoverd tot een retro mobiele koffiebar of gezellig Koffieloket. Hij rijdt bijna overal zo naar binnen omdat hij precies door een deur past! De Spijkstaal wagen is een echte blikvanger op je event. Hij kan rondrijden en dankzij de omroepinstallatie zal de Koffiedame graag een boodschap voor je verkondigen. Eenmaal op zijn plek toveren we hem om tot een koffieloket. Rondrijdend tappen we uit de kan versgezette koffie. De Spijkstaal wagen is ook in te zetten als Geluksloket en Informatieloket. Samen kijken we wat het beste past op je event of locatie.

Mail voor meer informatie en de mogelijkheden naar:
Aaaaha! bureau voor live communicatie
T 070-392 11 40
E info@livecommunicatie.nl