Koffieloket Retro

Koffieloket Retro

 

Net zoiets als een Koffie Tuk Tuk of Piaggio maar dan anders! Een klein mobiel elektrisch Spijkstaal wagentje, net op tijd gered van de sloop (samen met ons ander mobiel loketje), omgetoverd tot een retro mobiele koffiebar of gezellig Koffieloket. Bijzonder geschikt als eyecatcher op een beurs, festival, netwerkborrel, opening of ander feestelijk event. Inzetbaar met slow opschenk-koffie, een Moccamaster of koffiemachine.  (tot 1000 personen)

Hij rijdt trouwens bijna overal zo naar binnen omdat hij precies door een deur past!

 

Mail voor meer informatie en de mogelijkheden naar info@hartendames.nl. Kijk ook eens op www.hartendames.nl voor meer entertainment!

 

Koffie met een scheutje theater Het gerinkel van koppen en lepeltjes en het geurige aroma van verse koffie dat de spoedige opwachting van de koffiedames verried. De koffiekar van weleer heeft plaatsgemaakt voor een mobiel Koffieloket. Zoveel melanges, zoveel smaken. Voor de kwaliteit van de met liefde en zorg gezette koffie steken de Koffiedames hun hand in het vuur. Daarbij wordt een knapperig koekje geserveerd én… een goed verhaal. Het Mobiele loket is in te zetten als Koffieloket, Geluksloket en Informatieloket.